~Meidän perheen elämää varustettuna yhdellä rakkauskromosomilla~


Äitiys on välillä kauhean yksinäistä

Maailman parasta oli tulla äidiksi, en tiedä mitään sen parempaa. Kuitenkin sitä huomaa aika ajoin miten yksinäinen on. Minun elämä on tällä hetkellä sitä äitiyttä, päiviin ei oikeastaan mahdu mitään muuta tällä hetkellä joten omat puheenaiheetkin on aika suppeat ja keskittyy melkein pelkästään Meeaan ja tähän vauva-arkeen.

Mulla ei ole kauheasti ystäviä kenellä olisi lapsia ja tuntuu oikeastaan ettei koko ajan kehtaa puhua Meeasta, kuka sitä nyt jaksaa kuunnella. Tunnen aika ajoin olevani todella yksinäinen ja kyllä kieltämättä kaipaisin niitä ystäviä elämään. Uusien kavereiden saaminen tässä iässä tuntuu itselle jotenkin todella vaikealta. En tiedä mikä siitä tekee niin vaikeaa, mutta lapsena se oli niin paljon helpompaa. Emme ole montaa vuotta Kemissä asuneet ja ihmisiin tutustuminen on jäänyt, tässä on tietenkin itsessänikin vikaa.

Monesti olen lukenut ja kuullut siitä, kun äidit tuntevat itsensä yksinäisiksi. Komppaan kyllä tätä ihan täysillä. Sitä en kyllä voi kieltää, että olin yksinäinen jo ennen lapsen saamista. Raskausaikana olin todella yksinäinen, osittain tietenkin johtui siitä että olin todella kipeä enkä voinut oikein mitään tehdä. 

En tarkoita, että olisin tyytymätön elämääni. Rakastan vauva-arkea ja onhan tämä ihanaa, mutta välillä olisi ihanaa kun olisi ystäviä kenen kanssa jakaa tämä kaikki. On minulla muutama hyvä ystävä, mutta hekin asuvat kaukana ja ajan viettäminen yhdessä on sen takia haastavaa. Tapaamme todella harvoin ja yhteyttä pidämme lähinnä WhatsApissa. 

Monet itkut olen Jerkulle itkenyt ja sanonut, että voi kunpa olisi ystäviä kenen kanssa viettää aikaa. Onneksi minulla on kuitenkin Jerkku joka on ystävistä parhain. Jerkulle pystyn puhumaan ihan kaikesta vaikka kyllähän semmonen tyttöjenpäivä tai -ilta voisi olla paikallaan. Tietenkin semmoisen pitäminen olisi haastavaa ainakin ilman Meeaa, koska meidän tissitakiaiselle ei tuttipullo kelpaa! 😂❤️ Äiti on aika hyvin jumissa kotona tai jos johonkin lähdetään, on tissitakiainen varmasti matkassa. ❤️

Kommentit

  1. Ymmärrän sinua niin hyvin! Minustaon niin hyvin sanottu että ”äitinä on niin yksinäinen mutta ei ikinä yksin”. Tsemppiä sinne!!

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän niin hyvin! Onko siellä Kemissä perhekerhoja? Sellaista itse tutustuin samassa elämäntilanteessa oleviin. Osa jäi ystäviksi, osan kanssa vietimme aikaa vain äitiyslomalla, koska elämäntilanne oli sama. Hekin olivat tärkeitä siinä hetkessä, vaikkei se syväksi ystävyydeksi muuttunutkaan. Sai jauhaa niistä vauva-asioista ja aikuista seuraa päiviin. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit

Ota yhteyttä:

Sähköposti: rakkauskromosomi@outlook.com
Instagram: rakkauskromosomi